Bemiddeling met persoonlijke aandacht en begeleiding

Over Terra

Terra Legal Search is een betrouwbare specialist in het bemiddelen van advocaten, notarissen, kandidaat-notarissen en bedrijfsjuristen.
Wij staan voor een duurzame dienstverlening in executive search voor posities voor ervaren juristen.

Terra Legal Search werkt veelal voor middelgrote advocaten- en/of notariskantoren. Wij kennen de juridische wereld en beschikken over een groot netwerk onder advocaten, notarissen, kandidaat-notarissen en bedrijfsjuristen. Wij werken toe naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Dit betekent dat wij bij iedere opdracht het vertrouwen van onze opdrachtgever opnieuw willen bewijzen. Iets waar we ons volledig voor inzetten. Wij zijn transparant en werven niet actief onder het personeel van onze opdrachtgevers, dat garanderen wij aan onze opdrachtgevers!

Daarnaast is onderscheidend voor ons bureau dat wij niet zullen werken voor de 15 grootste advocaten- en notarissenkantoren. Juist om ook daar vrijelijk kandidaten te kunnen ‘zoeken’. We zetten onze kennis, ervaring en intuïtie in bij het onderzoek naar wat kandidaten en opdrachtgevers bezighoudt en naar wat zij ambiëren.
Waar komen zij vandaan en wat zijn hun drijfveren en verwachtingen?

Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding. Dit resulteert in duurzame benoemingen die wederzijds inspireren.
Op het gebied van search hebben wij een duidelijke werkwijze. Het traject dat wij doorlopen met onze klant draait om zorgvuldigheid en het maken van de juiste keuze. Het keyword hierbij is duurzaamheid: dat wil zeggen dat wij er door een grondige en uitgebreide procedure op gericht zijn en er ook in slagen om posities zo in te vullen dat een langdurige oplossing wordt geleverd. Lees meer over onze kracht op gebied van search. Terra Legal Search is een handelsnaam van Terra Management Search.

Wij werken vanuit een virtueel kantoor sinds wij de voordelen van videobellen hebben ervaren.
De eerste gesprekken met kandidaten voeren wij veelal digitaal, waardoor veel milieubelastende kilometers worden voorkomen. De vervolggesprekken worden op de locatie van onze opdrachtgever gehouden. Onze dienstverlening is van hoog niveau en door het ontbreken van huisvestigingskosten zijn onze tarieven nog concurrerender.

Onze kernwaarden

Persoonlijk
De kleinschaligheid en open cultuur van Terra maken ons bureau flexibel en benaderbaar. U heeft altijd één vaste consultant tot uw beschikking die ook buiten kantoortijden bereikbaar is voor overleg. Terra wordt door opdrachtgevers en kandidaten ervaren als een warm en hartelijk bureau waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en integriteit voorop staan.

Zorgvuldig
Terra hecht aan een zorgvuldige procedure, zowel in vorm als inhoud. Doordat we voorafgaand aan de procedure alle afspraken vastleggen, kunt u er zeker van zijn dat uw functie binnen de gestelde termijn is ingevuld. Vervolgens brengen we alle harde en zachte functie-eisen nauwkeurig in kaart en zoeken we vervolgens een kandidaat die zoveel mogelijk aan deze eisen voldoet. We benaderen niet alleen mensen binnen ons netwerk maar ook erbuiten. We breiden ons kandidatenbestand voortdurend uit met goede, potentiële kandidaten.

Deskundig
Voor de werving en selectie van strategische posities is senioriteit een vereiste. Terra werkt daarom uitsluitend met senior consultants. Zij verdienden hun sporen met de begeleiding van wervingstrajecten voor bestuurdersposities, raden van toezicht en managementfuncties en zijn volwaardige gesprekspartners. Onze consultants duiken dieper in uw organisatie dan gebruikelijk. Zo leren ze uw ambities, strategie en cultuur écht te begrijpen en kunnen zodoende de beste match voor u vinden.

Maak kennis met de mensen achter Terra!

Bert Hokken

consultant

085-0702597
06-20958965
berthokken@terrasearch.nl

Mariska Drewes

consultant

085 – 0702597
06-58825159
mariskadrewes@terrasearch.nl

Liesbeth Aantjes

Liesbeth Aantjes Terra Management Search

assistent-consultant

085-0702597

terra@terrasearch.nl

Frits Woonijk

search consultant

085 – 0702597
06-57903557
terra@terrasearch.nl