Advocatuur & notariaat

Terra is zeer bekend in de wereld van de advocatuur & notariaat. Onze consultant Bert Hokken is de eerste professionele directeur in de wereld van de advocatuur en het notariaat. Van 1985 tot en met 2008 heeft hij die rol bij meerdere kantoren, zoals Van Benthem & Keulen, Holland Van Gijzen en Dirkzwager, met succes vervuld. Ook bekleedde hij de rol van algemeen directeur bij accountantskantoor Baker Tilly Berk.

Op 1 januari 2009 ging Bert Hokken van start met Hokken Management & Advies. Bert Hokken is een van de meest gevraagde strategische adviseurs door advocaten- en notariskantoren. Ook interim opdrachten, zoals directeur bij middelgrote kantoren, heeft hij vervuld.

Bert Hokken heeft er begin 2015 voor gekozen om zijn werkterrein grotendeels te verleggen en maar een beperkt aantal kortlopende adviesopdrachten nog zelf te doen, veelal strategiesessies of partnervraagstukken. ‘Interessante en leuke opdrachten’ voert hij nog beperkt zelf uit, daarnaast heeft hij een netwerk van diverse adviseurs dat ingeschakeld kan worden.

Het merendeel van zijn tijd werkt hij nu als directeur van Terra, een gerenommeerd executive search bureau. Als senior consultant begeleidt hij samen met zijn collega consultants de werving & selectie voor toezichthoudende, eindverantwoordelijke, management- en professionele posities.